Solcelleanlæg

Lad solen skinne på din el-regning!

I dag koster en kWh ca. 2.09 kr. inkl. moms, men Energistyrelsens prognose viser en stigning de næste 10 år på 4-7 % årligt. Hvis du er selvforsynende med strøm fra dit eget solcelleanlæg, vil du ikke blive påvirket af kommende prisstigninger, da du producere din egen strøm.

Et solcelleanlæg er verdens reneste energi. Et solcelleanlæg udleder ingen forurening og ingen affaldsprodukter til miljøet. Installerer du et anlæg på 6 kW, der ved optimal placering producerer ca. 5.750 kWh om året sparer du faktisk miljøet for ca. 2.900 kilo CO2 om året.

Nettomålingsordningen er en ordning, så du kan bruge det offentlige elnet som batteri for den strøm du får i overskud fra solcelleanlægget. I princippet løber din elmåler baglæns, når du producerer mere strøm, end du selv kan bruge, og du kan hente strømmen tilbage uden at betale for den, når du har brug for det. Ordningen omfatter alle typer vedvarende energianlæg, som leverer strøm til private og offentlige bygninger, op til 6 kW.

Solceller anvendes til at producere elektricitet fra solens lys. Det er selve lyset, der aktiverer solcellen og ikke solstrålerne, derfor produceres der også strøm i et vist omfang, når det er overskyet.

Grønning El-teknik A/S er din leverandør af solcelleanlæg
– Vi tilbyder:

  • Tilbud på komplet solcelleanlæg og estimeret el-produktion
  • Solceller fra Canadian Solar – En af verdens største producenter
  • Solceller på 190 Wp med + tolerance
    0 til 5 % og et areal på 1,28 m2
  • Solceller udført i sort eller blankt aluminium, med tilhørende montagesæt
  • Solceller med 10 års produkt garanti og 25 års produktionsgaranti (80 % ydelse)
  • Inverter fra Danske Danfoss med 5 års produkt garanti, og tilkøb af yderlig 5 års garanti
  • Komplet montering af solceller og tilhørende el-installation inkl. tilmelding til Energiselskab